Avocatul Fumureanu, candidatul PER Gorj, solicită idei și sfaturi de la cetățenii municipiului

4345

Avocatul Gelu Fumureanu, primul candidat anunțat oficial de un partid politic pentru alegerile locale din 2024, s-a pus la dispoziția cetățenilor municipiului Târgu Jiu. Acesta așteaptă doleanțele cetățenilor orașului dar și sugestii pentru îmbunătățirea confortului urban.

„În calitate de candidat al Partidului Ecologist Român Filiala Gorj, pentru funcția de primar al Municipiului Târgu Jiu, doresc să interacționez cu concetățenii mei, pentru identificarea problemelor care există în diferite zone și găsirea de soluții pentru rezolvarea acestora. În programul ” Pentru Târgu Jiu, Pentru cetățeni ” doresc să vin cu soluții pentru majoritatea problemelor cu care se confruntă municipiul”, anunță prim-vicepreședintele PER Gorj.

„Pentru ca acest program, să se plieze pe viața noastră cotidiană și să acopere cât mai multe domenii ale sale, am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru găsi cele mai bune variante de rezolvare a neajunsurilor și de a îmbunătăți viața de zi cu zi locuitorilor acestui oraș”, a completat Fumureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here