Avize pentru rețeaua de gaze din Tismana. Când încep lucrările!

1085

Primarul orașului Tismana a anunțat că a obținut avizele necesare pentru introducerea rețelei de gaze în localitate. „Vă prezint cele trei avize (Natura 2000, Mediu, Apele Române) necesare emiterii autorizației de construcție la proiectul «Înființare rețea gaze naturale în oraș Tismana și satele aparținătoare». A fost o muncă grea, a fost o muncă de echipă și foarte multe drumuri la instituțiile abilitate. Suntem în linie dreaptă cu acest proiect și va urma emiterea autorizației de construcție și demararea lucrărilor de execuție în cel mai scurt timp”, a anunțat primarul Narcis Petre Remetea.
Proiectul presupune introducerea rețelei de gaze în orașul Tismana și în satele Vâlcele, Gornovița, Topești, Vânăta, Pocruia, Celei, Costeni și Isvarna.
În toamna lui 2019, Primăria Tismana a semnat contractul pentru introducerea rețelei de gaze în localitate. Licitația pentru desemnarea distribuitorului de gaze naturale pe teritoriul localității a fost câștigată de Distrigaz Sud Rețele. Rețeaua se va întinde pe o distanță de 46 de kilometri.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here