Aviz pozitiv pentru ministrul Energiei

1648

Virgil Popescu, ministrul desemnat pentru a prelua portofoliul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri în Guvernul Orban II, a primit, marți, aviz pozitiv în urm audierii din comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului.
„Am explicat foarte clar cum vrem să salvăm Complexul Energetic Oltenia, ce vrem să facem la Complexul Energetic Hunedoara, ce vrem să facem la Nuclearelectrica, la reactoarele 3 și 4, cu circuit integral al uraniului.
De asemenea, cred că am lămurit o dată pentru totdeauna că nu dorim să se facă o confuzie între definirea consumatorului vulnerabil și ajutorul pe care orice primărie din țară îl dă locuitorilor pentru subvenția la energie termică, subvenție dată datorită pierderilor mari din rețele. (…) Au fost foarte multe întrebări.
La un moment dat, a fost o dispută pe județul Hunedoara. Cred că în Comisiile Parlamentului trebuie să ne situăm deasupra acestor discuții și a acestor dispute interne, județene, de partid”, a declarat Popescu, la finalul audierilor.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here