Aviz medicilor şi asistenţilor! Angajări multiple în cadrul DPPS Târgu-Jiu

438

Se caută personal medical pentru creşele din municipiul Târgu-Jiu. Este vorba despre câteva posturi de asistenţi medicali, medic specialist şi un psiholog stagiar, funcţii pentru care Direcţia Publică de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu va organiza concursuri la sfârşitul acestei luni, respectiv în luna octombrie.

Direcţia Publică de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea posturilor contractuale vacante de: asistent medical Pl. două posturi – Compartimentul Creşe; un post asistent medical debutant Pl. – Compartimentul Creşe; un post medic specialist – Creşa nr. 8; un post psiholog stagiar – Compartimentul Protecţia drepturilor copiilor. Pentru ultimele două posturi termenul limită de depunere a dosarelor este data de 16 septembrie, ora 16.00, proba scrisă a concursurilor fiind programată pe 28 septembrie, ora 10.30, iar interviurile vor fi susţinute pe 1 octombrie. Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile generale prevăzute de art. 3 din Regulamentul anexă la HG nr. 286/2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale.
Pentru postul de medic specialist singura condiţie specifică este ca viitorii candidaţi să aibă studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă în domeniul medic specialist Pediatrie sau Medicină de Familie. Pentru postul de psiholog stagiar, candidaţii trebuie să deţină studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă în domeniul Psihologiei, precum şi să fie posesori de atestat de liberă practică în specialitatea Psihologie Clinică.

Concursuri şi în octombrie
Concursurile pentru ocuparea unor posturi în cadrul DPPS Târgu-Jiu vor continua şi în luna octombrie când vor fi puse la bătaie două posturi de asistent medical şi un altul de asistent medical debutant. Dosarele de concurs au termen limită de depunere ziua de 16 septembrie, iar proba scrisă a concursurilor se va ţine pe 12 octombrie, ora 10.30, urmând ca interviurile să aibă loc pe 15 octombrie. Pentru posturile de asistent medical, singurele condiţii impuse candidaţilor sunt să fie absolvenţi de şcoală sanitară postliceală şi să aibă vechime în specialitatea studiilor de minimum şase luni. De asemenea, pentru postul vacant de asistent medical debutant, condiţia unică este absolvirea cursurilor unei şcoli sanitare postliceale.
Relaţii suplimentare despre posturile vacante şi concursurile care urmează să se organizeze în vederea ocupării funcţiilor, pot fi obţinute la sediul DPPS Târgu-Jiu, Compartimentul juridic-salarizare, telefon 0253/216.494.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here