Avertismentul lui Morega pentru Boza: “ALDE e țânțarul, iar PSD este armăsarul!”

355

Cunoscut drept un susținător al managementului desfășurat de managerul Sorin Boza la Complexul Energetic Oltenia, Dan Morega se arată însă vertical și critică angajarea comunicatorului CEO, venit pe filiera ALDE Dolj, de către conducătorul companiei de stat. În opinia lui Morega, Boza nu trebuia să accepte omul ce i-a fost servit politic de organizația lui Ion Cupă, ignorând disponibilizările recente și chiar PSD-ul. Profesorul de management îi indică lui Boza să o lase astfel mai ușor cu ALDE și cu doljenii pe care i-a promovat în funcții cheie în compania de stat. Moregă îl dă exemplu, la acest capitol, pe Stănculescu, directorul Direcției Energie, pe Pităroiu și pe soții Trofin.

“Știu că Boza este un om inteligent care știe că ALDE e țânțarul, chiar dacă are ministrul la Energie, iar PSD este armăsarul. Așa că îi transmit să o lase mai ușor cu ALDE, indiferent că ordinele îi vin din Dolj ori din Gorj, și să nu se mai înconjoare de tot felul de ciraci politici. Este condamnabil că acel Gagiu, cu accentul pe o literă sau alta, a ajuns în CEO neavând un trecut profesional de elită, ci dimpotrivă, și cu toate acestea să ajungă să i se ofere un salariu mai mult decât consistent. Funcția este mult prea onorantă pentru acest personaj care, ar fi bine, ca într-o lună și jumătate să dispară. Adică să plece cu tot cu bagaje din compania din Gorj”, a precizat Morega.
De altfel, spusele lui Morega sunt o reacție firească la scandalul de imagine și nu aportul, adus CEO, prin angajarea lui Gagiu. Mai mult, să nu uităm că Boza a anunțat că angajarea lui Gagiu este pe o perioadă determinată de doar trei luni de zile, perioadă care ar expira la începutul lunii august.

Nu e de acord cu topul lui Răuț!
În ce privește topul recent al managerilor CEO, făcut de Ion Răuț într-o emisiune televizată, Morega nu este de acord cu acesta. În opinia lui Morega doar Bălășoiu și Boza au avut un management performant, în timp ce Ciobotărică nu a avut profit, ocupându-se mai mult de “amantlâcuri și bețivăneli”.
“Un om cu scaun la cap nu poate spune niciodată că managementul lui Ciobotărică a fost unul de top, dimpotrivă. Nu poți vorbi de un individ cu dosar penal, care nu a făcut profit decât inițial pe hârtie, la șase luni fiind pe minus, și să-l compari cu unul care a făcut profit real, care pregătește personal calificat încă din liceu. Interesele celui ce îl ridică în slăvi pe Ciobotărică au fost evidente și de asta acum îl blamează pe Boza”, a conchis Morega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here