Avertisment de la Burlan, pentru şeful Carierei Roşia

175

deschidereCosmin Trufelea, directorul Carierei Roşia, a primit avertisment din partea directorului Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO), Daniel Burlan. În acelaşi timp, supervisorul Ion Guran, trimis de Burlan la Roşia pentru a-l supraveghea pe Trufelea, a fost rechemat, chiar săptămâna aceasta, la bază, adică la sediul SNLO. Asta nu înseamnă însă că Trufelea a ieşit de sub lupa lui Burlan, care pare că îl vede pe directorul de la Roşia, în continuare, ca pe un rival pe funcţie.

Pedelistul Cosmin Trufelea, şeful Carierei Roşia, a primit recent un avertisment scris din partea directorului general al SNLO, Daniel Burlan. Avertismentul nu a privit însă tensiunile existente între cei doi, ci o greşeală pe care ar fi făcut-o Trufelea. Se discută despre un accident apărut în Cariera Roşia, prin ruperea unei benzi, fapt care nu a fost raportat însă de directorul carierei, lui Burlan. Directorul SNLO ar fi aflat însă de incident de la directorul general al Complexului Energetic Rovinari, Tiberiu Trotea, şi a acţionat în consecinţă, chemându-l la raport pe Trufelea.

Burlan face hârtii

Dacă până recent tensiunile dintre Burlan şi Trufelea erau doar la nivel de şicanări reciproce, acum directorul general al SNLO pare că îşi pregăteşte terenul pentru a-l învinge pe şeful de la Roşia cu armele sale. Burlan colectează acum documente, şi punctează orice greşeală a subalternului său, totul urmând să fie folosit când trebuie. De asta, Trufelea a primit un avertisment scris, pentru ca la următoarea abatere directorul Carierei Roşia să fie iar sancţionat, dar mai drastic, potrivit Codului Muncii.

În cadrul SNLO se discută însă că Trufelea ar fi avut discuţii şi cu liderii Opoziţiei, pregătindu-şi astfel spatele pentru viitor. Şi acest demers a ajuns însă la urechile “generalului”. Aghiotanţii săi au şi ei grijă să îl pună la colţ pe directorul de la Roşia, care este “înţepat” de câte ori se iveşte ocazia, pentru că ar vrea să îi ia locul lui Burlan.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here