Avarie la conducta de apă! Mii de gorjeni, afectați!

640

Locuitorii mai multor localități din județul Gorj au rămas, ieri, vreme de mai multe ore, fără apă la robinete, ca urmare a unei avarii produse în zona orașului Rovinari.

Astfel, SC Compania de Apă Oltenia și-a anunțat utilizatorii direct interesați de acest lucru, încă din data de 24 martie, conform anunțului publicat pe site-ul companiei: ,,S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă în unele localități de pe traseul conductei de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, în data de 25 martie 2020, între orele 11.00 – 24.00, în scopul remedierii unei avarii la această conductă, produsă în zona localității Rovinari, județul Gorj.Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități din județul Gorj: comuna Câlnic; comuna Teleşti; oraşul Rovinari; comuna Bâlteni; comuna Plopşoru. Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”.

Măsuri anti-COVID-19 și la CA Oltenia!
Având în vedere contextul epidemiologic actual, în vederea protejării atât a utilizatorilor serviciilor, cât și a personalului propriu, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță că activitatea de relații cu publicul, precum și rezolvarea oricăror probleme legate de furnizarea serviciilor, se va desfășura exclusiv telefonic, prin email, fax sau servicii poștale. Se va asigura soluționarea în cel mai scurt timp, răspunsul fiind trimis prin poșta electronică sau trimitere poștală.Plata pentru serviciile de alimentare cu apă și de canalizare se va efectua prin celelalte metode precizate pe site-ul companiei www.apaoltenia.ro – informații utile –‚,unde plătesc facturile”.Documentațiile pentru obținerea avizelor, deschiderilor de partidă, documentațiile tehnice pentru lucrări de branșamente și racorduri, documentații pentru sigilare contoare, documente necesare pentru rebranșare la serviciul de alimentare cu apă, etc. vor fi depuse prin poștă cu precizarea adresei, numărului de telefon și email-ului. Corespondența privind documentațiile depuse, inclusiv avizele, fișele tehnice, va fi transmisă prin poștă. De altfel, corespondența adresată companiei, alta decât petițiile și documentele precizate mai sus, se poate depune la registratura Companiei, de luni până vineri, între orele 13.30 – 15.30.În acest scop datele de contact (telefon, adresa de e-mail, fax) ale companiei sunt: tel.0251/422.117; 0251/422.116; email: cao@apaoltenia.ro; fax.0251/422.263.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here