Avantajele deplasării pe trotinetă electrică

740

În prezent, dezvoltarea tehnologică avansează spre vehiculele electrice, un domeniu în continuă dezvoltare și care, în câțiva ani, va deveni fundamental pentru transport. Acesta este deja cazul mopedelor electrice, hoverboard-urilor, trotinetelor electrice sau monociclurilor, vehicule care sunt foarte fiabile și sigure, deoarece au un design foarte simplu care face ca orice defecțiune să fie foarte puțin probabilă. Cu ajutorul acestora vă puteți deplasa într-un mod mult mai confortabil și mai distractiv, fără a fi nevoiți să cheltuiți bani pe benzină sau reparații costisitoare și cu valoarea adăugată că nu veți avea dificultăți în a găsi un loc de parcare.

10 avantaje ale trotinetei electrice pentru adulți și copii:

 

 1. Distracție. O simplă plimbare se poate transforma într-o aventură pe roțile trotinetei tale electrice. Așadar, fie că mergeți singur, fie că vă decideți să ieșiți la plimbare cu prietenii, aveți la dispoziție acest vehicul magnific care vă va oferi mobilitate maximă.

 

 1. Stilul de viață. Să mergi la facultate sau la serviciu nu a fost niciodată atât de elegant ca în cazul trotinetei tale electrice. Nu numai că veți ajunge acolo în cel mai scurt timp, dar veți fi invidiat de toată lumea. Trotineta electrică Xiaomi poate deveni un instrument util pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți rutina zilnică, cum ar fi deplasarea plictisitoare la serviciu sau la școală, pe care trebuie să o facem cu toții dimineața. De acum înainte, veți ajunge mult mai repede și veți putea să vă bucurați de împrejurimi fără a avea probleme de parcare.

 

 1. Autonomie. În ceea ce privește consumul de energie, trebuie să știi că trotinetele electrice sunt echipate cu baterii care fac posibile toate deplasările tale zilnice. Nu va trebui decât să încărcați bateria, ca la un telefon mobil, decât între 4 și 6 ore și veți avea suficientă autonomie pentru a parcurge până la 25 de kilometri cu o viteză care vă permite să ajungeți rapid și în siguranță la destinație. Trotinetele electrice ating între 4 și 6 ore de autonomie pentru a parcurge până la 25 km.

 

 1. Siguranță. La fel ca orice vehicul, trotinetele au, de asemenea, sisteme de siguranță care includ anvelope robuste, capabile să suporte o greutate mare, unele dintre ele putând suporta până la 100 kg. De asemenea, acestea au un sistem de accelerare în mâner și frânare față și spate. În plus, dispune de un sistem de iluminare adecvat atât în față, cât și în spate, ceea ce este util pentru a fi văzut pe timp de noapte.

 

 1. Viteză. Spre deosebire de ceea ce ați putea crede, aceste vehicule pot atinge până la 75 de kilometri pe oră, deși viteza normală este cuprinsă între 10 și 30 k/h. Totul depinde de tipul și caracteristicile pe care le căutați. Dacă doriți ceva cu viteză și mai mare, puteți încerca un moped electric, care nu este limitat din punct de vedere al vitezei.

 

 1. Confort. Nu este vorba doar de confortul de a merge dintr-un loc în altul pe trotineta electrică Xiaomi, ci puteți încorpora și un coș și astfel să vă transportați servieta, rucsacul sau chiar cumpărăturile, în cel mai distractiv și confortabil mod.

 

 1. Greutate redusă. Majoritatea acestor vehicule electrice – mai puțin dacă vorbim de un moped electric – sunt, de asemenea, foarte ușor de transportat, deoarece cântăresc foarte puțin, astfel încât le puteți transporta foarte ușor.

 

 1. Ușor de depozitat. Datorită greutății reduse și dimensiunilor mici, acestea sunt foarte ușor de depozitat, astfel încât le puteți depozita cu ușurință undeva în casă, deoarece nu ocupă spațiu. La fel, se aplică aproape tuturor vehiculelor electrice, cu excepția unui moped electric, care nu e la fel de ușor de depozitat.

 

 1. Potrivite pentru persoanele în vârstă și copii. Există multe modele diferite de trotinete electrice potrivite pentru fiecare membru al familiei, de la cel mai mic la adult, inclusiv pentru persoanele în vârstă, pentru care pot fi foarte utile, deoarece facilitează deplasarea. Imaginați-vă o zi de distracție în familie pe trotinetele voastre electrice.

 

 1. Ecologic. La toate aceste avantaje pe care le știi deja trebuie să mai adăugăm încă unul, la fel de important ca și cele anterioare, și anume faptul că acest vehicul este ecologic, deci îl poți folosi cât timp dorești cu liniștea că nu degajezi niciun fel de poluare în mediul înconjurător, fiind un vehicul 100% sustenabil.

 

În plus, transportul electric se află în prezent într-un vid juridic, inclusiv trotinetele. Prin urmare, acestea sunt utilizate pe scară largă în orașe pentru a vizita centrele istorice.

Pe scurt, încercați o trotinetă electrică Xiaomi, un moped electric sau un monociclu, odată ce vă urcați pe ele nu veți mai vrea să vă dați jos și veți putea face toate deplasările într-un mod rapid, confortabil și distractiv. Mai ales că aproape toate avantajele descrise mai sus se potrivesc și unui moped electric, unui hoverboard sau unui monociclu electric.

1 COMENTARIU

 1. Da, dar deplasarea sa nu se faca pe trotuare sau pe centrul orasului.
  De CE politia locala nu intervine cand se urca pe trotinete cate doua persoane, unii sub limita admisa legal, sau dau peste pietonii aflati la plimbare in centrul civic ?!
  Acelasi lucru se impune in cazul biciclistilor care, daca nu te dai la o parte, sar si la bataie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here