Avalanşă de angajări pe posturi de asistenţi medicali

352

Mai multe primării din judeţul Gorj organizează, în această perioadă, concursuri pentru ocuparea unor posturi de asistenţi medicali comunitari. Este vorba despre administraţiile publice locale din Turburea, Bengeşti-Ciocadia şi Leleşti.

Primăria comunei Bengești-Ciocadia organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă de asistent medical comunitar în cadrul Compartimentului Asistenţă medicală comunitară, fiind vacante două posturi. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare. Condiţiile specifice pentru ocuparea celor două posturi vacante sunt: absolvent al şcolii sanitare postliceale sau echivalentă/studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, dovedite cu diplomă de absolvire: certificat membru (liberă practică); asigurare malpraxis. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 23 octombrie, ora16.00. Proba scrisă a concursului se va desfăşura pe 10 noiembrie, ora 10.00, iar cea a interviului pe 12 noiembrie, ora 13.00.
Şi Primăria comunei Lelești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de asistent medical comunitar generalist în cadrul Compartimentului Resurse umane, autoritate tutelară, asistenţă socială, stare civilă. Alături de condiţiile specifice cerute şi pentru posturile de la Bengeşti-Ciocadia, pentru funcţia vacantă de la Leleşti, se mai solicită ca viitorii candidaţi să aibă şi curs de asistent medical comunitar, precum şi o vechime minimă de şase luni. De asemenea, proba scrisă a concursului se va derula tot pe 10 noiembrie, iar interviurile vor fi susţinute două zile mai târziu.
Tot o funcţie de asistent medical comunitar este vacantă şi la Primăria Turburea. Aceleaşi condiţii specifice ca şi cele menţionate mai sus trebuie să fie întrunite şi de către viitorii candidaţi pentru postul de la Turburea. Pentru acest concurs, candidaţii vor susţine proba scrisă în data de 3 noiembrie, ora 10.00, urmând ca interviurile să aibă loc pe 5 noiembrie, la ora 13.00.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here