Autoturisme Ford și Audi, vândute de finanțiștii gorjeni la prețuri modice

1461

Mâine, Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Gorj, prin Serviciul Colectare și Executare Silită Persoane Fizice, va scoate la licitație două autoturisme, a căror vânzare nu s-a reușit la procedurile anterioare, astfel că acum prețurile cerute pentru acestea sunt unele cuprinse între 2.750 și nici 5.000 de lei.

Fiscul gorjean repetă procedura de licitație pentru vânzarea a două mașini, respectiv un Ford Fiesta și un Audi A4, ale unor persoane fizice din județ care înregistrează datorii la bugetul de stat. Licitația se va ține mâine, 28 iunie, de la ora 11:00, la sediul din Târgu Jiu al AJFP Gorj. Cele două bunuri mobile vizate de procedura de mâine sunt: ,,1. Dosar executare: 19860, licitația a VII-a – autoturism marca Ford, model Fiesta, an fabricație 2004, funcțional, stare uzură satisfăcătoare, preţ de pornire licitație/evaluare – 2.750 lei (fără TVA); 2. Dosar executare: 11630, licitația a III-a – autoturism marca Audi, model A4, an fabricație 2006, funcțional, stare uzură nesatisfăcătoare, prezintă multiple avarii vizibile, preţ de pornire licitație/evaluare – 4.937 lei (fără TVA)”.
,,Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente: a) cererea de participare la licitație și oferta de cumpărare, completată conform Ordinului nr.987/2020 – anexa nr.11, să cuprindă contul bancar în care se solicită restituirea taxei de participare la licitație, în cazul în care nu ați fost declarat adjudecatar; b) dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; c) împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; d) pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; e) pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; f) pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; g) pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport; h) declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care se certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul”, se specifică în anunțul postat pe site-ul ANAF de către Serviciul Colectare și Executare Silită Persoane Fizice din cadrul AJFP Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here