Autoturisme avariate, vândute la licitație de Fiscul gorjean. Strigare pentru un Audi și un Suzuki

1666

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Gorj, prin Serviciul Colectare și Executare Silită Persoane Fizice, va organiza o licitație în care se va încerca vânzarea a două mașini în stare avansată de degradare, dar încă funcționale, prețul de pornire pentru acestea fiind unul modest.

Procedura de licitație va avea loc la sediul din Târgu Jiu al AJFP Gorj, în data de 8 aprilie, de la ora 11:00. Unul dintre autovehiculele scoase la licitație se află deja la a doua procedură, în timp ce celălalt este abia la prima strigare, având de altfel și un preț mai ridicat. ,,Dosar executare: 1790505, licitația a II-a – autoturism marca Suzuki, model Vitara, an fabricație 1999, volan dreapta, funcțional, stare uzură nesatisfăcătoare, decapotabilă cu prelată plastic, preţ de pornire licitație/evaluare – 3.225 lei (fără TVA); Dosar executare: 11630, licitația I-a – autoturism marca Audi, model A4, an fabricație 2006, funcțional, stare uzură nesatisfăcătoare, prezintă multiple avarii vizibile, preţ de pornire licitație/evaluare – 9.873 lei (fără TVA)”, se arată în documentul publicat pe site-ul ANAF.
Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente: a) cererea de participare la licitație și oferta de cumpărare, completată conform Ordinului nr. 987/2020 – anexa nr. 11, să cuprindă contul bancar în care se solicită restituirea taxei de participare la licitație, în cazul în care nu ați fost declarat adjudecatar; b) dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; c) împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; d) pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; e) pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; f) pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; g) pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport; h) declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care se certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here