Autospecialele ISU Gorj intră în reparații

1718

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Gorj a alocat fonduri importante pentru lucrări de revizii şi reparații a autospecialelor din parcul auto.
Pentru asta, instituția va încheia un acord-cadru pe 12 luni, suma maximă pusă la bătaie fiind de circa 620.000 de lei, fără TVA.
În total este vorba de 65 de autovehicule, contractul fiind împărțit în nouă loturi. Atribuirea serviciilor se poate face individual, pe fiecare lot în parte.
„Acord-cadru pentru un număr de 65 de autovehicule din parcul auto al ISUJ Gorj, structurat pe 9 loturi, după cum urmează: Lotul 1 – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor marca VOLKSWAGEN; Lotul 2 – Servicii de revizie și reparație a autovehiculelor (șasiu camion) marca MERCEDES BENZ; Lotul 3 – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor marca DACIA; Lotul 4 – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor marca NISSAN; Lotul 5 – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor (șasiu camion) marca IVECO; Lotul 6 – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor (șasiu camion) marca MAN; Lotul 7 – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor (șasiu camion) marca RENAULT; Lotul 8 – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor (șasiu camion) marca ROMAN și Lotul 9 – Servicii de revizie și reparație a autovehiculelor marca XIBEIHU, XBH 8×8-2”, potrivit caietului de sarcini.
Cea mai veche autospecială este din 1979. Contractul va fi încheiat cu ateliere de reparații autorizate RAR.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 octombrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here