Autorizaţiile de mediu atrag sancţiuni

134

apm arda mediuTrei sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în ultima perioadă de către comisarii Gărzii de Mediu Gorj în urma unor controale efectuate în teren. Simona Cornea, comisar în cadrul instituţiei spune că o persoană fizică din comuna Câlnic ce presta activităţi de dezmembrare a maşinilor a primit o amendă de 10.000 de lei.

„Controlul s-a făcut în urma unei sesizări venite din partea unor cetăţeni, iar noi, la faţa locului, am realizat că cetăţeanul nu deţinea autorizaţie de mediu, motiv pentru care a fost amendat”, a declarat Cornea.

Tot pentru nedeţinerea unei autorizaţii de mediu au fost sancţionate şi o societate şi o întreprindere individuală din comuna Cruşeţ. Prima menţionată avea ca profil de activitate exploatarea forestieră deşi nu deţinea autorizaţiile de mediu, drept pentru care administratorilor acesteia li s-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 de lei. De asemenea, o amendă de 5.000 de lei au primit şi reprezentanţii întreprinderii individuale, profilul acesteia constând în activităţi de întreţinere a autovehiculelor.

I.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here