Autorităţile mai au de amenajat două locuri de joacă

146

Nouă locuri de joacă din municipiul nostru au fost dotate cu mobilier nou, în acest an. Autorităţile locale mai au de amenajat încă două, acestea urmând a fi realizate în următoarea perioadă. Costurile celor 11 locuri de joacă se ridică la trei miliarde lei vechi.

Mobilier nou şi pavele de cauciuc sunt elementele ce se vor regăsi în locurile de joacă din municipiul nostru. Până în prezent au fost montate nouă, urmând ca alte două să fie realizate în scurt timp. „Mai avem de montat 2 locuri de joacă, din cele 11 pe care le-am achiziţionat”, confirmă Ionuţ Jilăveanu, şef Serviciu Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

72 de locuri de joacă, în Târgu-Jiu
Lucrările pentru dotarea şi modernizarea locurilor de joacă de pe raza municipiului nostru se vor face pe parcursul întregului an şi vor continua. Potrivit reprezentanţilor autorităţilor locale, programul ce vizează modernizarea locurilor de joacă se va încheia anul viitor. În total sunt 72 de locuri de joacă în tot oraşul. “Se speră ca în trei ani să fie modernizate toate spaţiile de joacă. Elementele de mobilier care au fost înlocuite vor fi reparate şi montate în locurile de joacă unde nu este mobilier, până la montarea celui nou. Costurile pentru cele 11 locuri de joacă realizate sunt de 300.000 lei”. Copiii târgujienilor se vor putea bucura de spaţii de joacă moderne, dotate cu mobilier de calitate, dar şi cu paviment de cauciuc, pentru a putea fi evitate accidentările.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here