Autorităţile locale din Rovinari au dotat Spitalul „Sfântul Ştefan” cu saltele şi lenjerii noi

133

_MG_7524Pacienţii Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari dorm pe saltele şi perne nou-nouţe. Acest fapt este posibil datorită autorităţilor locale care au cumpărat 115 saltele cu huse şi tot atâtea perne pentru paturile unităţii spitaliceşti pe care o administrează. Conducerea spitalului este recunoscătoare Consiliului Local şi Primăriei Rovinari pentru investiţia realizată.

Autorităţile locale din Rovinari au realizat numeroase investiţii în Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan”, de când l-a preluat spre administrare şi până în prezent. Primăria Rovinari a încercat să modernizeze această unitate, investind în dotarea şi amenajarea unităţii spitaliceşti din oraş. Recent, Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a fost dotat, tot prin grija autorităţilor locale, cu saltele şi lenjerii de pat nou-nouţe. „Este vorba despre 115 saltele cu tot cu huse de protecţie şi lenjeria eferentă, dar şi perne, cheltuiala fiind acoperită de către Consiliul Local şi Primăria Rovinari. Ele au fost deja puse pe paturi, fiind folosite de pacienţii noştri, care se declară foarte mulţumiţi de calitatea acestora”, a precizat Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.

Conducerea spitalului apreciază eforturile autorităţilor

Managerul Robert Calotescu este recunoscător Consiliului Local şi Primăriei Rovinari pentru recenta investiţie, dar şi pentru tot ce au realizat autorităţile în acest spital, de când îl administrează şi până în prezent. „Nu pot decât să le mulţumesc autorităţilor locale pentru această nouă investiţie şi pentru modul cum au înţeles să sprijine spitalul. Primăria Rovinari s-a implicat în realizarea investiţiilor de când a primit acest spital în administrare, pentru ca el să ajungă la standarde înalte. Pe această cale, vreau să precizez că îi sunt recunoscător primarului Dorin Filip pentru felul în care a sprijinit modernizarea unităţii, rezultatele eforturilor depuse în acest sens fiind deja vizibile şi palpabile”, a mărturisit Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. De toate dotările şi investiţiile de modernizare de care a beneficiat în ultima perioadă spitalul din Rovinari beneficiază nu doar personalul medical ce-şi desfăşoară activitatea aici ci, în primul rând, pacienţii internaţi. Pentru aceştia, autorităţile locale se vor ocupa în continuare să susţină unitatea spitalicească prin diverse investiţii, pentru a o aduce la înalte standarde şi a oferi bolnavilor servicii de cea mai bună calitate. Spitalul Orăşenesc Rovinari urmăreşte promovarea stării de sănătate şi asigurarea asistenţei medicale a unui număr de 34.402 locuitori ai oraşului Rovinari şi cinci comune arondate, care se află la o distanţă de 25-30 km faţă de spital.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here