Autorităţile din Scoarţa au premiat-o pe Laura Ungureanu pentru prestaţia de la Next Star

231

Primăria şi Consiliul Local Scoarţa au premiat-o, la sfârşitul săptămânii trecute, pe Laura Ungureanu, tânăra participantă la show-ul Next Star. Începând de astăzi, timp de trei zile, Laura este în Capitală pentru a participa la faza finală a acestui concurs.

Laura Ungureanu, minunea de copil de doar 9 ani, care a impresionat o ţară întreagă cu prestaţia sa la Next Star, în luna martie, a primit şi recunoaşterea autorităţilor locale din comuna în care domiciliază. Primăria şi Consiliul Local Scoarţa au premiat-o pe Laura, vineri, la şcoală, cu suma de 500 lei. „Am considerat că este bine să o susţinem şi noi pe această fetiţă talentată, pentru că este o mândrie a comunităţii noastre. Astăzi (n.r.: vineri, 25 aprilie) am premiat-o cu 500 lei din partea Primăriei şi a Consiliului Local. Ne-am deplasat la şcoală, unde au fost prezente toate cadrele didactice şi a venit şi tatăl Laurei”, a precizat Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa.

Cu şanse mari, în finala Next Star
Autorităţile din comuna Scoarţa sunt mândre de Laura Ungureanu, care a reuşit să impresioneze juriul de la Next Star. De altfel, chiar în aceste zile, tânăra participă la faza finală a concursului, având şanse reale să câştige. „Pe 28, 29 şi 30 aprilie, Laura Ungureanu participă la faza finală a concursului Next Star, la Bucureşti şi are şanse mari să fie desemnată câştigătoarea acestuia. Noi ne-am bucura să câştige ea, deoarece nu este doar talentată, dar este şi foarte bună la învăţătură, fiind un copil deosebit din toate punctele de vedere”, conchide viceprimarul Ion Stamatoiu.
Reamintim faptul că Laura Ungureanu a făcut senzaţie în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru, în luna martie. Ea a cântat cu foc o melodie populară, ce a emoţionat-o pe Maria Cârneci până la lacrimi, iar publicul a aplaudat-o frenetic.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here