Autoritățile din Baia de Fier, plan pentru atragerea turiștilor

1160

Autoritățile din Baia de Fier și-au pus în plan să atragă cât mai mulți turiști în zonă, realizându-și pagini pe mai multe platforme de socializare. Într-un comunicat de presă, primarul Dumitru Turbăceanu anunță că Baia de Fier îi poate primi oricând pe cei care doresc să-și planifice excursii în aceste locuri

”Pentru a vă putea planifica o excursie în zonă, Primăria Baia de Fier vine în sprijinul turiștilor prin a le oferi informații prin intermediul paginilor de Facebook și Instagram cu numele VisitBaiadeFier și Twitter-@visitbaiadefier, această platformă fiind mult mai utilizată de străini decât de români.

Prin aceste conturi localitatea Baia de Fier va fi promovată și la nivel national, dar și internațional. De aici, turiștii vor afla ce pot vizita, unde se pot caza în zonă sau la ce evenimente inedite pot participa.
Sunt locuri de care vă veți îndrăgosti de la prima vizită-Peștera Muierilor-cel mai vizitat obiectiv speologic din România, dar și prima peșteră electrificată din țara noastră. Are a 4-a cea mai lungă galerie vizitabilă din Europa (aproximativ 1km). Transalpina (Drumul Regelui)-cea mai înaltă șosea din România. Cheile Galbenului-locul ideal pentru alpinism dar și pentru o experiență inedită plină de adrenalină dacă veți alge să zăboviți în hamacele amplasate la 200 de metri altitudine. Proiectul ”Hamace la înălțime – 800 m față de nivelul mării, 200 m față de cota de referință” a intrat în Cartea Recordurilor. Este singurul loc din România și din Europa unde te poți relaxa trăind o asemenea experiență. Vă invit să vă bucurați alături de oamenii locului la evenimentele culturale locale. Să apreciați tradițiile pe care noi, aici, la Baia de Fier le promovăm din generație în generație”, aceasta este invitația pe care primarul Dumitru Turbăceanu o adresează tuturor celor care încă nu au cunoscut această zonă.
Desigur, produsele culinare tradiționale obținute în gospodăriile localnicilor, cât și de cele ale meșterilor populari care organizează diferite târguri cu vânzare, dar și pensiunile construite aici sunt la dispoziția turiștilor care vor să stea, fie și pentru câteva zile,  departe de agitația urbană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here