Autorităţile continuă modernizarea locurilor de joacă

177

Locurile de joacă din municipiul nostru vor fi dotate cu mobilier nou, pentru ca micuţii care frecventează aceste spaţii să se joace fără probleme. Până în acest moment au fost montate nouă locuri de joacă, urmând ca în scurt timp să fie instalate alte două, în zonele Victoria II şi Nicolae Titulescu. Costurile celor 11 locuri de joacă se ridică la trei miliarde lei vechi.

Mobilier nou şi pavele de cauciu sunt elementele ce se vor regăsi în locurile de joacă din municipiul nostru. Până în prezent au fost montate nouă, urmând ca alte două să fie realizate în scurt timp. „Mai avem de montat încă două locuri de joacă, în Victoria II şi în Zona Nicolae Titulescu. Au fost deja montate nouă. Este vorba despre echipamente noi, dar nu toate au acum acel paviment de cauciuc, dar până la final vor avea toate”, a menţionat Ionuţ Jilăveanu, şef Serviciu Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

72 de locuri de joacă, în Târgu-Jiu
Lucrările pentru dotarea şi modernizarea locurilor de joacă de pe raza municipiului nostru se vor face pe parcursul întregului an şi vor continua. „Programul se va încheia anul viitor. În total sunt 72 de locuri de joacă în tot oraşul. Noi sperăm ca în trei ani să avem toate spaţiile modernizate. Cele pe care le-am înlocuit le reparăm şi le montăm în locurile de joacă unde nu este mobilier, până la montarea celui nou. Costurile pentru cele 11 locuri de joacă realizate sunt de 300.000 lei”, declară şeful Serviciu Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Copiii târgujienilor se vor putea bucura de spaţii de joacă moderne, dotate cu mobilier de calitate, dar şi cu paviment de cauciuc, pentru a putea fi evitate accidentările.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here