Autorităţile, colindate de preşcolarii de la Grădiniţei “Vis de Copil”

131

Cele patru grupe de preşcolari de la Grădiniţa cu Program Prelungit “Vis de Copil” au plecat la colindat, joi, 13 decembrie. Prima oprire a fost Primăria Municipiului Târgu-Jiu, unde micuţii au lăsat emoţiile şi au încântat autorităţile cu colindele lor. Nu au scăpat nici autorităţile judeţene, grupul de colindători ai Grădiniţei “Vis de Copil” sosind la Prefectura Gorj, în jurul prânzului.

Cadrele didactice ale Grădiniţei cu Program Prelungit „Vis de Copil” din Târgu-Jiu s-au implicat trup şi suflet în pregătirea micuţilor pentru programele de Sărbători. După zile întregi de repetiţii, micuţii au demonstrat cât de talentaţi sunt şi ce au învăţat. Cu mic cu mare, preşcolarii de la toate cele patru grupe ale grădiniţei au pornit la colindat, joi, 13 decembrie. Sub supravegherea educatoarelor, ţinându-se de mânuţe, piticii au ajuns la Primăria Municipiului Târgu-Jiu, unde s-au aşezat, cuminţi, în jurul bradului împodobit şi au început să colinde. Programul lor a fost urmărit cu atenţie de viceprimarul Iulia Vână, alături de alţi reprezentanţi ai Primăriei, colindele ajungându-le direct la suflet. Pentru că au dat ce aveau mai bun, prichindeii au primit dulciuri. De la primărie, grupul de colindători s-a oprit la Prefectură, unde, din nou, au colindat, spre bucuria reprezentanţilor autorităţilor judeţene.

După colindat urmează serbarea de Crăciun
Programul de colinde al copiilor de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Vis de Copil” a fost doar încălzirea pentru serbarea pe care o vor pune în scenă cu ocazia Sărbătorilor. Serbarea va avea loc marţi, 18 decembrie, la Muzeul Judeţean Gorj, la ora 15:30. Pregătirile pentru eveniment sunt într-un stadiu avansat. Spre exemplu, la Grupa Mijlocie, sub coordonarea celor două cadre didactice, educatoarele Gabriela Lepăduş şi Nicolina Arsenia, se fac ultimele repetiţii, micuţii pregătind o scenetă, un program în limba engleză, poezii şi cântecele. Toate aceste activităţi sunt monitorizate, aprobate şi susţinute de directorul Grădiniţei cu Program Prelungit “Vis de Copil” din Târgu-Jiu, profesor Constanţa Teodorescu.
Minodora Sucea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here