Aurel Popescu, oficial în cursa pentru Primăria Târgu-Jiu

318

Joi, la orele prânzului, Aurel Popescu, candidatul PSD la alegerile electorale din 11 iunie pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu, şi-a depus candidatura la biroul de circumscripţie nr. 1.

Alături de Aurel Popescu, s-au aflat membri marcanţi ai organizaţiei judeţene, ai celei locale de la Târgu-Jiu, precum şi colegii de partid din teritoriu, dar şi senatorul Florin Cârciumaru şi deputatul Mihai Weber.
Candidatul PSD a vorbit despre siguranţă în câştigarea alegerilor parţiale organizate pentru primăriile Târgu-Jiu şi Drăguţeşti, despre proiecte de investiţii menite să aducă bunăstare cetăţenilor din cele două localităţi. „Este un moment foarte important în cariera mea politică. Acest moment am reuşit să-l trec cu bine ca şi fază de început pentru că am avut alături toţi colegii din Partidul Social Democrat, organizaţia Târgu-Jiu, cea de la Gorj, şi sunt convins că şi organizaţia centrală este alături de noi, pentru că întotdeauna am dat dovadă de unitate, un lucru care a putut fi văzut şi în acest moment. Colegii mei mi-au fost alături, îmi sunt alături şi împreună vom duce aceste bătălii, atât la Târgu-Jiu, cât şi la Drăguţeşti. Vom face tot posibilul să câştigăm fără nicio rezervă cele două primării în bătălia de pe 11 iunie. Suntem pregătiţi, aşteptăm începerea campaniei electorale. Avem program, investiţii, proiecte pe care să le prezentăm locuitorilor municipiului Târgu-Jiu şi Drăguţeşti pentru că trebuie să amintesc şi de această localitate. Îmi este la fel de dragă ca şi Târgu-Jiu, lucru care sunt convins că îl face şi colegul meu candidat, de la Drăguţeşti. Deci, programele noastre vor fi prezentate locuitorilor celor două localităţi, Târgu-Jiul şi Drăguţeşti. Sunt programe care vor veni în sprijinul localităţilor, sunt gândite pentru a dezvolta localităţile aşa cum îşi doreşte fiecare dintre noi. În ceea ce mă priveşte la municipiul Târgu-Jiu, am proiecte în derulare, investiţii pe care le urmăresc permanent, am proiecte pentru viitor. Este firesc, este normal, este corect să mă intereseze municipiul Târgu-Jiu pentru că eu, Aurel Popescu, cred în Târgu-Jiu”, a declarat Aurel Popescu.
Aurel Popescu se află încă de anul trecut în poziţia de primar interimar al municipiului Târgu-Jiu, după ce Florin Cârciumaru a obţinut mandatul de parlamentar în Senatul României.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here