Aurel Cîmpeanu, soțul fostei secretare a lui Ciurel: ,,Eu nu am știut de plasele cu bani, ea este în Spania. Eu nu fac parte din cârdășia asta”

7988

Aurel Cîmpeanu, soțul Ninei Cîmpeanu, salariat al SE Rovinari, a reacționat în urma articolului din Gorjeanul care relata situația soției sale, care a înșelat cu sume incredibil de mari peste o sută de salariați ai CEO. Soțul spune că a aflat abia în august 2019 de faptele soției, subliniind că nu ar fi știut niciun moment în ce s-a băgat aceasta. Elena (Nina) Cîmpeanu a convins de la femeia de serviciu la director, salariați ai CEO din Gorj și Dolj să o gireze sau să împrumute sume de bani de la CAR pentru ea, fie motivând probleme sociale, fie cerând acești bani în schimbul unui trafic de influență.

Aurel Cîmpeanu spune, printre altele, următoarele: ,,Îmi pare nespus de rău de toată această situație. Îmi pare rău de oamenii ce fac obiectul acestui scandal, dar îmi e sufletul rănit când mă gândesc la familia mea. Soția mea și toți acești oameni implicați au contribuit fără să realizeze la dezastrul meu fizic și sufletesc, prin acte care au pus o amprentă destul de dureroasa asupra mea și a fiului meu. Dumnezeu e mare și știe că pe parcursul vieții mele nu am făcut rău nimănui, niciodată, și nu mi s-a reproșat vreo datorie față de persoane sau instituții. Mă consider un om de bună credință, și eu, și fiul meu, în cazul soției, dacă lucrurile vor lua o asemenea amploare cum scrieți dumneavoastră, mă gândesc la lipsa de discernământ. Nu cred că există pe lumea asta un om sănătos la cap care să îi facă rău propriei familii. Nu cred! Legat de oameni, o parte dintre ei au fost de bună credință, dar numai o parte. Cât despre faptul că îmi așteptam soția la sediile CAR și plecam împreună cu plasele de bani, acestea sunt aberațiile unor oameni frustrați, răniți, pe care îi înțeleg până la un punct”, a transmis soțul Ninei Cîmpeanu.
Acesta a menționat că soția sa se află în Spania, de unde trimite bani pentru a-și achita datoriile pe care le are în nume personal. Despre sumele plătite de cei care au făcut împrumuturile pe numele lor ori au girat-o pe fosta secretară a lui Laurențiu Ciurel, nu a spus nimic soțul celei care are de doi ani de zile un dosar penal în cercetare pentru înșelăciune. Dosarul se afla însă de doi ani la poliție, în acesta efectuându-se doar două audieri.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here