AUDIO: Soțul unei târgujience își decade nevasta din drepturile părintești pentru că ar fi prostituată! Femeia, acuzată că face parte dintr-un clan mafiot

50971

O femeie de 29 de ani, mama unei fetițe în vârstă de 7 ani din Târgu-Jiu, a fost dată în judecată de soțul cu care se află în divorț pentru decăderea din drepturile părintești. Soțul își acuză partenera de viață că ar face prostituție pe site-uri specializate, atât în Gorj, cât și în Dolj, iar prezența ei într-un clan mafiot ar pune în pericol viața minorei, fetița fiind în grija mamei, mai exact a bunicilor materni. Procesul se află pe rolul Judecătoriei Târgu-Jiu, sentința rămânând, vineri, în pronunțare. Acuzele soțului la adresa celei cu care este căsătorit de opt ani de zile sunt grave, aceasta fiind acuzată că are un ,,pește’’ care îi ia banii obținuți din prostituție, clienții fiind racolați pe publi24.ro.

* Mama minorei, amendată pentru prostituție în Italia și în Suedia
* Soția primește ordin de protecție după ce ar fi fost amenințată de soț
* ,,Peștele” amenință telefonic soțul și minora
* Înregistrările audio și video cu amenințări abominabile, pe masa polițiștilor
* ,,Peștele” târgujiencei, un cetățean din Dolj
* Femeia recunoaște că își racolează clienții de pe site-ul de anunțuri! Dar și că anterior stătea în Franța ,,la centură”
* Ea crede că instanța îi va da dreptate, deoarece ,,are dovezi!
* Audio șocant: târgujianca recunoaște că face prostituție!

Alin Gabriel Măruță, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit în urmă cu opt ani la Târgu-Jiu. Din căsătoria celor doi a rezultat o minoră, acum în vârstă de 7 ani de zile. Mariajul celor doi a fost fără incidente în primii trei ani de la căsătorie, ca apoi soția să plece de acasă cu un cetățean din cartierul Obreja. Soțul cu greu și-a salvat mariajul, povestește acesta, și și-a adus soția de 24 de ani înapoi în sânul familiei. Lucrurile s-au complicat când soția a plecat iar de acasă, de data asta cu un bărbat din Dolj, de etnie romă.
Fata a rămas în grija bunicilor materni. Soțul nu mai încearcă să repare mariajul, când vede că soția apare pe publi24.ro și a aflat că face prostituție, fiind coordonată, spune aceasta, de un clan mafiot.
Acesta depune actele de divorț, cu două luni în urmă, după ce încearcă să își convingă partenera de viață să renunțe să își vândă trupul pentru bani, femeia recunoscând că face asta din plăcere, conștientă că nu rămâne cu banii.
Lucrurile s-au complicat și mai mult când bunica maternă a fetiței cere ajutor ginerelui său, femeia de 53 de ani motivând că este speriată de anturajul fiicei și mai ales de ,,peștele” care îi ține fiica departe de familie.
Bărbatul intervine și, într-o discuție cu soția, i-a cerut buletinul, portofelul, pe care le primește, cartea de identitate fiind distrusă de acesta deoarece se teme că soția vrea să îi facă pașaport minorei să o ducă în străinătate.
Doljeanul, după acest incident, sună la poliție și susține că ,,amanta” sa ar fi fost agresată de soțul său și lipsită de libertate.
Poliția intervine și îl reține pe Măruță pentru 24 de ore, fapt petrecut pe 27 august 2021, iar acesteia îi oferă un ordin de protecție pentru trei luni de zile față de partenerul de viață, din acte.

Soția se află la Dolj!
În mai multe înregistrări telefonice, intrate în posesia Gorjeanul, mama fetiței recunoaște că face turism sexual, în mai multe localități ale României.
Aceasta povestește, lejer, despre escapade la Brașov, Severin și Dolj, unde se cazează la hotel, în apartamente cu regim hotelier, pentru a practica prostituția.
În ciuda acestora, femeia susține că va câștiga procesul intentat de soțul ei și chiar îl acuză că acesta i-ar fi fost proxenet.
Pe data de 10 septembrie, instanța Judecătoriei Târgu-Jiu se va pronunța în acest caz, vineri fiind ultimul termen în proces.
Instanța a rămas în pronunțare și a amânat 7 zile sentința ce va publicată pe portalul de justiție.
În proces a fost martoră chiar bunica fetiței, care recunoaște că nepoata se află în grija familiei sale, unde ar avea condiții optime pentru a trăi.
Bunica fetiței nu s-a arătat de acord ca fiica sa să fie decăzută din drepturile părintești.

Minora, elevă în clasa I-a
În ciuda divergențelor dintre părinți, fiica începe în câteva zile școala, mai exact clasa I. Tatăl spune că mama fetiței nu ar fi preocupată de acest aspect, fiind plecată la Dolj, unde prestează ,,legal”, având mutație în casa proxenetului, spune soțul acesteia. Cert este că minora a făcut obiectul unei anchete sociale și a unei verificări făcute de cei de la DGASPC Gorj.
Rămâne de văzut care va fi sentința instanței în acest caz destul de complicat.
ANAMARIA STOICA

Mesajul audio conține expresii injurioase și licențioase

2 COMENTARII

  1. Sunt curios ce a facut Militia din Gorj. Tot orașul știe de fenomenul prostituție prin public 24 de ani de zile, dar milițienii șpăgari se fac ca ploua. Orașul colcăie de prostituție și droguri, dar Militia Gorjeană se face ca vede. Stau în mașini noaptea, își primesc pachetul, trec 8 ore, salariul merge, infracțiunile din prostituție și droguri duduie și ne întrebam, de ce a ajuns tara noastră cea mai mare sursa de venituri din prostituție, proxenetism, trafic de droguri, clanuri interlope etc. Toate acestea cu sprijinul larg al acestor autorități corupte. Exemple vedem în fiecare zi în media și în societate. De ce atâtea românce ajung victime ale acestui fenomen infracțional?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here