Au renunțat la protest, coborând de pe acoperișul de unde amenințau că se aruncă!

710

Cei doi bărbați din Petroșani care s-au urcat, azi-dimineață, pe acoperișul clădirii în care funcționează Asociația Pensionarilor, au renunțat la protest, după ce autoritățile le-au promis că problema lor va fi analizată. Cei doi sunt angajați ai asociației cu păricina și aflaseră că vor fi concediați.

Iată comunicatul Poliției din Petroșani:

„Luni, în jurul orei 08:20, Poliţia Municipiului Petroșani a fost sesizată despre faptul că doi angajaţi (în vârstă de 44 şi 54 de ani) ai unei asociaţii din municipiu au urcat pe acoperișul clădirii în care lucrează (de două etaje, din Petroșani), ca formă de protest, ca urmare a unor neînțelegeri cu angajatorul. La faţa locului s-au deplasat polițiști, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, dar şi un procuror şi reprezentanţi ai Direcției de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara. În urma discuțiilor, cei doi au coborât de pe acoperiș, urmând ca revendicările acestora să fie analizate și să fie dispuse măsurile care se impun”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

La începutul lunii iulie, din clădirea asociației pensionarilor din Petroșani a fost furat un seif în care se aflau circa 160.000 de lei. Autorii spargerii nu au fost identificați până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here