Au mai rămas doi candidați pentru postul de prefect

1441

Coaliția de guvernare a început să-și numească prefecții în funcție. La Gorj, potrivit negocierilor politice, postul revine Alianței USR PLUS. Dintre cei 12 candidați care s-au arătat interesați de acest post, doar doi au mai rămas în cursă.
Toate schimbările de prefecți și subprefecți vor avea loc după data de 7 martie, când intră în vigoare ordonanța de urgență prin care reprezentanții guvernului în teritoriu devin demnitari și pot fi membri de partid.
„Numirile celor care nu au fost funcționari publici nu pot fi făcute până nu intră în vigoare noua Ordonanță, adică pe 7 martie. Cei care au fost numiți posibil să fie deja înalți funcționari publici și să intre pe legislația în vigoare. Au mai rămas două persoane în cursă pentru poziția de prefect la Gorj. O să fie puse în discuția conducerii centrale a partidului”, a anunțat Radu Miruță, președintele USR Gorj.
Dintre cele 12 persoane interesate de post, doar nouă au participat la interviu. Este și cazul arhitectului Corneliu Răducan Morega, fostul candidat la Senat. Numele acestuia a fost vehiculat în mediul politic ca fiind viitorul prefect de Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here