Au intrat peste ei în casă, o femeie și tatăl său, amenințați, dar și bătuți

1325

Clipe de groază pentru o femeie și tatăl său, după ce trei bărbați, din Târgu-Jiu, au intrat în imobilul, situat în municipiu, în care aceștia locuiau. Cei trei i-au amenințat, iar tatăl acesteia a fost și bătut.

,,La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat cu privire la faptul că, trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, toți din municipiul Târgu-Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în imobilul unei femei, situat în localitate, pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, ocazie cu care au amenințat-o, pe aceasta și pe tatăl său, cu acte de violență, iar unul dintre bărbați, de 47 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui femeii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, amenințare și violare de domiciliu”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În urma continuării cercetărilor, față de cei trei bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here