Au început înscrierile la Festivalul Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătăreţu”

1

Începând cu data de 8 august şi până pe 21 august se fac înscrieri la Festivalul Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătăreţu”. Înscrierea concurenţilor cu vârste între 7 şi 13 ani se face pe adresa de e-mail bdmedia44@yahoo.com.

Tinerii talentaţi, care iubesc folclorul, sunt aşteptaţi să se înscrie la o nouă ediţie a Festivalului Naţional de Folclor al Copiilor „Maria Lătăreţu”. Preselecţiile vor avea loc în localităţile cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi, în zilele de 22 şi 23 august. Festivalul va avea loc pe 31 august, în cadrul de poveste oferit de Muzeul Arhitecturii Populare de la Curtişoara, judeţul Gorj. Invitaţi de onoare ai evenimentului vor fi doi urmaşi ai celebrei artiste, Ioana Lătăreţu şi Mihail Lătăreţu. La festival va fi prezent şi un invitat special: Domnica Trop, considerată tezaurul viu al folclorului românesc.
Festivalul va fi prezentat de o tânără de 14 ani din Rovinari, Denisa Caval. Spectacolul folcloric va fi presărat şi cu momente de poezie, după cum confirmă organizatorii.
Festivalul Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătăreţu” a ajuns la ediţia cu numărul VII.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here