Au furat haine dintr-un magazin din Târgu Jiu

1086

Doi gorjeni, bărbat și femeie, sunt cercetați de oamenii legii după ce au furat articole de îmbrăcăminte în valoare de 200 de lei dintr-un magazin din Târgu Jiu.

„În după-amiaza zilei de 21 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112, de administratorul unui magazin din localitate, cu privire la faptul că două persoane au sustras mai multe bunuri din societatea comercială pe care o administrează. La fața locului s-au deplasat două patrule de ordine publică, unde au identificat un bărbat, din Târgu Jiu și o femeie, din comuna Bălești, care la data de 8 aprilie 2024, conform sesizării și mijloacelor materiale de probă puse la dispoziție, au sustras din societatea comercială articole de îmbrăcăminte în valoare de 200 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

2 COMENTARII

  1. Amărâții ăștia când ajung la putere și ca ei ajung acolo!, fura de sparg! Asa ca nene Iacobescu ia-o mai usor cu amărâții care ” ei e buni” și „alesii e răi”! „E la fel” toți! Aceeași sămânță, educatie, naravuri la peste 99% din populație! Exagerez un pic dar asa stau lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here