Au depus jurământul în sediul Poliției

450

”Jur să respect Constituția, drepturile fundamentale le omului, să aplic în mod corect și fără părtinire legile țării, să-mi îndeplinesc cu răspundere și bună credință îndatoririle ce-mi revin potrivit funcției și să păstrez secretul profesional. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, așa au spus ieri, la unison, cei 12 tineri polițiști angajați din sursă externă. Aceștia au promovat examenul organizat în luna mai pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române și au depus jurământul militar, în prezenţa conducerii și a șefilor de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în fața oficialităţilor județene, a părinţilor şi prietenilor.
”În această zi atât de importantă, încărcată de emoție şi solemnitate, ziua depunerii jurământului de credință, conducerea inspectoratului le-a transmis celor prezenţi succes în activitatea viitoare, putere de învățare și muncă, multe împliniri profesionale”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.
juramant4La concursul organizat în luna mai pentru încadrarea din sursă externă s-au înscris iniţial 709 persoane, pentru cele 11 locuri la posturile de poliţie din mediul rural. În urma examenului, cea mai mare notă a fost obținută de Nicoleta Udrescu, o femeie de 37 de ani, din Gorj, media finală fiind 9,7. Tânăra va lucra la Postul de Poliție Dragotești, iar ceilalți zece colegi ai acesteia în localitățile: Runcu, Samarinești, Bolboși, Borăscu, Mătăsari, Slivilești, Crușeț, Logrești, Alimpești și Roșia de Amaradia. Mirela Cristiana Dolan, o femeie de 31 de ani, va ocupa postul de agent la Alimpești, nota finală obținută fiind 8.95. Dumitru Elvis Găvănescu, un tânăr de 22 de ani, va lucra la Postul de Poliție Bolboși, după ce a obținut nota 9.32. Cristian Oprișor, un bărbat de 32 de ani, va presta la Borăscu, reușind să obțină media 9.47. Doru Mădălin Călin, în vârstă de 23 de ani, va fi agent la Crușeț, obținând nota finală 9.47. La Logrești va fi angajat Nicolae Marian Borcan, un bărbat de 29 ani, care a obținut nota 9.62. La Mătăsari, postul va fi ocupat de Constantin Lăpădat, un tânăr de 33 de ani, care a obținut nota 9.10. Constantin Marian Iovan a obținut 9.32 și va lucra la Roșia de Amaradia. La Runcu, postul de agent va fi ocupat de o femeie. Georgiana Carmen Jucătoru a obținut 9.25. Nicolae Cătălin Udriște a obținut 9.62 și va fi angajat la Samarinești, în timp ce la Slivilești, postul de agent va fi ocupat de Constantin Cosmin Ivascu, cel care a obținut 9.17. Un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani, Ionuț Daniel Nanu, va ocupa singurul loc pus la dispoziție pentru reîncadrare, după ce a obținut nota finală 8.90.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here