Au bubuit și ultimele rezistențe de la centrala Carierei Lupoaia

251

Centrala termică a Carierei Lupoaia și-a dat duhul, miercuri dimineața, la intrarea angajaților în schimbul unu, asta după ce se defectase serios în ajunul Crăciunului. Administrația unității a anunțat imediat conducerea CEO de cele întâmplate, la fața locului ajungând, după ceva vreme, o echipă de depanatori de la Minprest, care au încercat să facă o improvizație ca să pună în funcțiune centrala. După orele 13.00, centrala a fost pusă în mișcare fără să se facă însă investiția capitală cerută.
“Improvizația făcută, miercuri, nu va rezista, centrala trebuie schimbată măcar în privința componentelor interne, dar suntem mulțumiți că măcar este apă caldă la dușurile din vestiare și puțină căldură. Ne este teamă de gerul care se anunță pentru finalul acestei săptămâni, dar am speranța că lucrările la centrala termică a carierei nu se vor opri la ce s-a făcut astăzi”, a declarat liderul de sindicat de la Lupoaia, Nicu Bunoaica.
Cu siguranță, cei vinovați de tergiversarea acestei reparații vor fi trași însă la răspundere de către administrația CEO, situația fiind înregistrată pe 24 decembrie și rezolvată parțial abia pe 4 ianuarie.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here