Au alergat pentru a schimba lenjeriile din spital

1151

Peste o sută de persoane au alergat sâmbătă pentru a oferi condiţii mai bune pacienţilor din Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Acţiunea „Târgu Jiu Civic Run”, organizată de tinerii din PNL Gorj, a avut un scop caritabil, acela de a strânge fondurile necesare pentru înlocuirea saltelelor şi lenjeriilor de la Secţia Urologie a Spitalului Judeţean.

Startul s-a dat pe Insuliţa de pe Jiu, traseul a continuat în Parcul Central şi centrul pietonal, linia de sosire fiind în Piaţa Prefecturii. Concurenţii care s-au plasat pe primele trei locuri au primit medalii şi diplome. De asemenea, au fost premiaţi cu medalii cel mai tânăr participant, dar şi cel mai în vârstă alergător.
„Au alergat membri de partid, dar şi foarte mulţi cetăţeni care nu au o legătură cu PNL, dar care au rezonat cu scopul evenimentului şi au vrut să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor din spital”, anunţă PNL Gorj.
Printre participanţi s-a numărat şi preşedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.
Robert Răduţoiu, reprezentantul organizaţiei de tineret a PNL Gorj, îşi doreşte ca „Târgu-Jiu Civic Run” să devină tradiţie: „Îmi doresc să organizăm şi anul viitor şi să ne alegem o altă cauză pe care să o susţinem cu toţii şi să o rezolvăm”.
Organizatorii evenimentului au contactat deja un furnizor specializat în servicii medicale pentru achiziţia celor 26 de saltele, lenjerii şi perne, iar acestea vor ajunge la spital, la Secţia Urologie, până la finalul săptămânii viitoare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here