Atenție la șerpi! În Motru și Târgu Jiu au fost gasiți și în mașini

5180

Trei apeluri SNUAU 112 prin care cetățenii semnalau prezența unor șerpi în municipiile Târgu-Jiu și Motru au fost recepționate de Inspectoratul de Jandarmi Județean,,Tudor Vladimirescu” Gorj în acest weekend, anunță Jandarmeria Gorj.

”Șerpii au fost semnalați în zone publice, în apropierea sau chiar în interiorul autoturismelor cetățenilor și au fost capturați și îndepărtați de jandarmi în mediul natural.
Echipajele de intervenție s-au prezentat la locurile unde cetățenii au indicat prezența reptilelor, la două solicitări șerpii fiind găsiți și preluați iar la o solicitare, șarpele nu a fost găsit. Șerpii au avut lungimea de peste 150 cm.
În situații similare, le recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate prin SNUAU 112”, au mai transmis jandarmii.

1 COMENTARIU

  1. Motru e pentru mine un oras ciudat si o aventura: Acolo am condus pentru prima data in viată o mașina : Fara scoala auto, fara permis, mașina elvețiană . In plus am păcălit un agent de circulație (milițian)
    O prietena din Elveția a făcut un soc anafilactic la albina intr-un sat din apropiere, nu exista dispensar, a apucat sa-mi arate cum se pune in viteza a doua marina si si-a pierdut cunoștința ….Am merz in zig zag vreo suta de metri pe ulița apoi am faut vreo 20 Km pina la Motru. Las intrarea in oras m-a oprit un milițian, am oprit cu frina si ambreiajul. I-am ratât prietena si am strigat in franceza: „hôpital, hôpital” a înțeles si mi-a spus cm sa ajung, mi-a făcut semn sa merg înainte si am plecat smucit din ambreiaj in viteza a doua, am ajuns la spital dar medicul de garda era dus la masa, eu, student medicinist, am spus asistentei ce sa face, când a venit medicul era deja bine, peste câteva ore am plecat, a condus ea……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here