ATENŢIE LA „ZEUS” – Parcă a înnebunit Băsescu. Se crede Ceauşescu!

745

Un cetăţean al acestei patrii, numită România deşi are statutul perfect al unei colonii, a luat-o pe mirişte. Cu elicopterul, taman până la Neptun, fiind cazat la Vila lui Ceauşescu. Şi în patul căruia doarme, la fel cum o face în Vila, de la Snagov, a aceluiaşi dictator pe care-l copiază, depăşindu-l în rele.

Zice-se că, pe-acolo prin Neptun, pe unde nu se afişează – prin tavernele cârciumioarei Cireşica – cu nevasta proprie şi personală, blânda şi nevinovata Maria, ci mai mult cu preafrumoasa Elena Prinţesă de Pleşcoi, cea rămasă fără Cocoş. Că Cocoşul Elenei a părăsit-o, nelăsându-se înşelat decât atâta cât a beneficiat de o îmbogăţire mai rapidă din contractele cu statul de Drepţi condus de unicul Zeus. Presupus amant al soţioarei sale. Prea puternicul zeus şi Prea frumoasa Elena fac reclamă la firme de chiloţei atunci când nu fa politichie de doi lei, dâmboviţeană.
Fostul iluzuionist Traian Băsescu, acela care-a făcut dispărută Flota lui Ceauşescu, adică a României, nu poate dormi de grija CFR Marfă. Una devalizată de actualul câştigător al privatizării ei. Pusă la cale – în timp – de Traianb Băsescu, fost de vreo cinci ori ministru la Trasporturi. Oricum, acelaşi distrugător al averii naţionale – Traian Băsescu – a spart SN CFR în trei şi de-acolo a început potopul. Cu căpuşarea CFR Marfă, care fusese pe profit până-n anii 2001-2004.
Neghiobul de Emil Boc, cu siguranţă cel mai prost premier al României din toate timpurile, ca executant al şefului de la Cotroceni a amanetat privatizarea obiectivului strategic CFR Marfă ca obligaţie faţă de FMI. Şi tot ei ţipă acum că privatizarea ar fi afacerea porimului ministru, plecat, ce-i drept, pe banii lui, cu soţia, copilul şi bona la Miami. Şi ce-i cu asta?
În fond, poporul este plătitorul navetelor Bucureşti-Neptun, cu elicopterul, ale aceluia care nici măcar nu mai este preşedinte adevărat. Din moment ce s-a ales, în 2004 şi 2009 cu alegeri fraudate, având puţin peste 5 milioane de alegători iar pe 29 iulie 2012 s-au exprimat pentru demitere 7,4 milioane de cetăţeni români.
N-i fi nici premierul Victor Ponta uşă de biserică, din moment ce de bună voie sau strâns cu uşa Cotrocenilor şi a unor cancelarii occidentale a închis ochii la referendum. Ba mai mult, a mai semnat şi Pactul coabitării cu Diavolul. Un pact din care preşedintele suspendat a ieşit întărit. Ba chiar şi-a creat un partid personal – Mişcarea Populară – doar-doar şi-o mai vedea creatura EBA încă un mandat europarlamentar. Copiindu-l în toate pe Ceauşescu, Băsescu se crede Nemuritor. De aia a renovat pe milioanele de euro ale poporului Vila Dante şi se gândeşte şi la vreo statuie. Că de Justiţie e ca şi scăpat. Din 2014 ni se pare doar că vom scăpa de el. Vor mai trece ani, poate chiar zeci de ani până ce România îşi va plăti imensa datorie externă făcută de diabolicul cuplu ce conducea Guvernul PreşBăsescu-Boc. Iar pentru schimbarea mentalităţii SRI-ştilor, SPP-iştilor, celor din SIE, Parchete şi Justiţie e nevoie de trecerea a două-trei generaţii de slugoi până la apariţia unor adevăraţi profesionişti democraţi. Actuala Justiţie, Serviciile Secrete şi formulele hibride – dar înţesate de agenţi – Parchetul general, DNA, ANI depăşesc prin forţă şi încălcarea legilor unui stat democratic şi cele mai negre perioade de sub Ceauşescu.
Din 2015, Traian Băsescu va fi recompernsat de şefii lui actuali cu un post de Raportor NATO pentru Europa de est şi va mai avea 12 ani imunitate! Şi atunci, de ce-o fi mărit premierul Victor Ponta lefurile slugilor lui Băsescu, la rectificarea bugetară? Nu cumva circul cu harţa dintre ei este de ochii lumii?
Eu, unul, bag mâna-n foc că păgubit este poporul român, iar coabitanţii Băsescu-Ponta nu-s cu nimic mai breji unul decât celălalt!
N. Roşca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here