Atelierul mecanic al Serviciului de Ambulanţă Gorj, modernizat

183

picture 224Atelierul mecanic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj îşi schimbă înfăţişarea. Lucrările de modernizare a acestui obiectiv sunt în linie dreaptă, preconizându-se finalizarea lor în următoarele zile. Investiţia se ridică la peste 11.000 de euro.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj continuă să investească în modernizarea şi reabilitarea spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea salariaţii. După ce au fost schimbate vestiarele şi acoperişul, a venit rândul atelierului mecanic să fie modernizat. „Modernizăm atelierul mecanic pentru că era necesar acest lucru. Înlocuim vechile uşi şi ferestre cu unele noi. Urmează anveloparea întregii clădiri şi nu puteam să o face fără a avea schimbate uşile şi ferestrele”, menţionează Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Lucrările de modernizare a atelierului sunt realizate în proporţie de peste 75%, urmând a fi finalizate în cursul acestei săptămâni.

Nimic nu se pierde, totul se valorifică

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj spune că uşile metalice vor fi valorificate prin vânzarea la fier vechi, astfel încât se vor realiza mici venituri pentru unitate. „La noi nimic nu se pierde, totul se valorifică. Recuperăm bani din vânzarea la fier vechi a uşilor şi ferestrelor. La fel am făcut şi cu vechile ţevi înlocuite, pe care am luat 20 de milioane de la fier vechi”, precizează Marinică Niculescu, managerul SJA Gorj. Investiţia în modernizarea atelierului se ridică la 11.600 de euro, după cum spune Niculescu, de ea beneficiind în primul rând cei cinci angajaţi care lucrează acolo. „Cinci oameni lucrează în atelier, între care şi sudorul. Acolo era de nedescris, era umezeală şi ploua în încăpere. Acum este uscat şi curat; este cu totul altceva”, adaugă Niculescu. Din păcate, în acest an SJA Gorj nu-şi permite decât să modernizeze atelierul, dotarea acestuia urmând a fi prevăzută în bugetul de anul viitor. Cât priveşte anveloparea sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, managerul Marinică Niculescu spune că aceasta „este în procedurile legale, fiind în faza de licitaţii. Până la vară va fi gata”.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here