Atelierele Unika ne ajută să ne accesorizăm biroul

991

Fie că este vorba despre biroul de acasă sau biroul de la locul de muncă, întotdeauna aspectul locului în care lucrăm ne influențează starea de spirit, indiferent dacă ne dăm seama sau nu. Câteva sfaturi pentru a ne bucura de locul unde lucrăm ar putea fi organizarea biroului și alegerea de accesorii colorate, vii.

Pentru a veni în ajutorul celor care doresc să îmbunătățească imaginea biroului lor în ceea ce privește accesorizarea, cei de la Atelierele Unika au hotărât crearea unor desk pad-uri.

Organizarea biroului și accesorizarea lui

Lucrurile așezate la locul lor și ordinea ne-ar putea da o stare de bine, o stare în care simțim că totul este rezolvat. Un birou curat și organizat, dar și frumos accesorizat ar putea emana energie, ne-ar putea favoriza inspirația, concentrarea și creativitatea. Odată cu apariția inspirației, putem avea idei clare și am putea fi mai puțin stresați.

Un birou ordonat și curat implică și cumpărăturile atent făcute. Adesea suntem tentați să cumpărăm lucruri de care nu avem nevoie, așa că ar trebui să ne gândim la acest aspect înainte de a le achiziționa. De exemplu, un desk pad ar fi necesar, deoarece îndeplinește două funcții: practică și estetică. Atelierele Unika produc astfel de accesorii cu suport anti-alunecare pentru orice suprafață, pentru că știu că este esențial ca lucrurile să fie la locul lor și în siguranță.

Pentru că trăim în era digitalizării și a tehnologiei avansate, foarte puține sunt joburile care nu necesită un calculator sau un laptop. Persoanele care au un loc de muncă la birou sau chiar și studenții care își fac temele și proiectele online ar trebui să fie întotdeauna atenți la ce pun pe masa lor de lucru. De exemplu, am putea să ne imaginăm că avem pe birou o tastatură. Ei bine, tastatura ar putea sta pe un astfel de desk pad care să împiedice alunecarea, dar și care să se asorteze cu biroul și camera de lucru. Și mai important decât tastatura poate fi laptopul sau tableta, care trebuie să fie așezate în siguranță și departe de lucrurile care le-ar putea murdări.

Astfel de desk pad-uri pot fi găsite pe canalele proprii ale Atelierelor Unika, dar și pe cel mai mare market place din România. Desk Pad-urile sunt accesibile din punctul de vedere al prețului și pot fi găsite în 9 variante de culoare, fie pentru a ne accesoriza biroul cu stil, fie pentru a alege culorile care ne plac și ne fac să ne simțim bine în preajma acestor obiecte. Cele 9 culori sunt roz, maro, verde deschis, albastru, roșu, turquoise, verde închis și portocaliu. Ele sunt realizate din piele ecologică, iar la achiziționarea lor de pe cel mai mare market place din România veți primi cadou un suport de pahare, pentru a vă organiza și mai bine. Mai ales că o ceașcă de cafea este întotdeauna este binevenită.

În final, putem afirma că sunt mai multe lucruri importante ce contribuie la organizarea unui birou, iar desk pad-ul este unul dintre ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here