Astăzi, Concurs pentru șefia Postului de Poliție Comunală Ciuperceni, la sediul IPJ Gorj

876

Cei doi candidați care s-au înscris la concursul pentru șefia Postului de Poliție Comunală Ciuperceni vor susține examenul, astăzi, la sediul IPJ Gorj. În prezent, instituția este condusă, prin împuternicire, de agentul de Poliție Nicolae Mihăescu. ,,Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj organizează concurs pentru ocuparea, cu recrutarea din sursă internă, a funcţiei de șef post la Postul de Poliție Comunală Ciuperceni. Examenul va avea loc la sediul IPJ Gorj, la data de 13 noiembrie 2019, orele 12.00, iar proba de concurs va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video. Interviul pe subiecte profesionale are drept scop aprecierea cunoştinţelor profesionale, precum şi a aptitudinilor, abilităţilor, atitudinilor şi motivaţiilor relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor postului, în acord cu tematica şi bibliografia de concurs. Aprecierea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
În situaţia în care, la concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant, mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
Testarea psihologică a candidaţilor s-a desfăşurat la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, din Bucureşti. În această lună, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru nouă funcții de șef de post în comunele: Săulești, Văgiulești, Slivilești, Ciuperceni, Logrești, Stoina, Berlești, Albeni și Aninoasa.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here