Asociaţia “Inimi de gorjeni” şi DGASPC încearcă să înfiinţeze o frizerie socială

144

Asociaţia “Inimi de gorjeni” şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au conceput proiectul “De la instituţionalizare la integrare”, prin care se doreşte înfiinţarea unei frizerii sociale, în municipiul nostru. Proiectul poate fi votat pe pagina www.raiffeisencomunitati.ro până pe data de 17 septembrie, inclusiv.

Pentru a fi câştigător, proiectul “De la instituţionalizare la integrare” al Asociaţiei “Inimi de gorjeni” şi DGASPC Gorj trebuie să strângă un număr cât mai mare de voturi. De aceea, iniţiatorii săi fac un apel la cetăţenii cu inimă bună, cerându-le să voteze. “Intră pe pagina www.raiffeisencomunitati.ro, accesează cu un singur click secţiunea “Program de granturi”, şi Înregistrează-te! (se vor solicita date precum: nume de utilizator, numele, prenumele, localitatea, judeţul şi o adresa de e-mail). După activarea contului te poţi loga şi să votezi proiectul “De la instituţionalizare la integrare” al Asociaţiei “Inimi de gorjeni” accesând harta judeţului Gorj! Fii generos! Votează şi vei participa la înfiinţarea primei Frizerii sociale din judeţul Gorj! Fii şi tu alături de tinerii care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de asistenţă socială”, se arată în sloganul proiectului “De la instituţionalizare la integrare”.

Obiectivele proiectului
Asociaţia “Inimi de gorjeni”, al cărui membru fondator este şi DGASPC Gorj, doreşte să implementeze proiectul “De la instituţionalizare la integrare”. Prin intermediul acestuia sunt vizate următoarele obiective: calificarea a zece tineri proveniţi din sistemul de protecţie al DGASPC Gorj în meseria frizer – tineri care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de asistenţă socială; amenajarea, dotarea şi autorizarea unei frizerii în Târgu-Jiu; angajarea a minim 2 tineri, dintre absolvenţii cursului. Reprezentanţii Asociaţiei “Inimi de gorjeni” speră să obţină cât mai multe voturi până pe data de 17 septembrie, iar în cazul în care nu se vor strânge suficiente voturi aceştia vor căuta alte linii de finanţare pentru demararea proiectului “De la instituţionalizare la integrare” şi a altor proiecte aducătoare de venituri.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here