Asistenta comunitară de la Primăria Vladimir, depistată cu Covid-19! A fost la Rânca cu colegii de serviciu

4645

Vîlceanu Ana Maria a fost depistată cu coronavirus pe data de 1 decembrie, fiind internată, potrivit localnicilor, la Spitalul Târgu-Cărbunești pentru că are SARS-CoV-2. Din păcate, asistenta a intrat în contact cu mai mulți salariați ai primăriei, inclusiv cu edilul localității, dar și cu câteva colege cu care a fost în stațiunea montană Rânca weekend-ul trecut. Cu toate acestea, nimeni din instituția publică nu s-a izolat la domiciliu.

Asistenta comunitară din Vladimir nu s-a prezentat, miercuri, la serviciu, deoarece a anunțat că este internată în spitalul suport covid de la Târgu-Cărbunești. Situația este gravă, deoarece aceasta ar fi intrat în contact cu o serie de cetățeni bătrâni și bolnavi cărora le-a făcut diverse servicii medicale, chiar zilele trecute. Nu numai beneficiarii acestor servicii pot fi infectați, ci și colegii de muncă ai asistentei care are birou în incinta primăriei, la etaj.
Mai mult, aceasta a fost cu câteva zile în urmă, la munte, alături de inginerul Istudor Petrică, de Hoagă Nicolae salariatul care se ocupă de Achizițiile Publice din primărie și cu Steluța Benegui, care lucrează la Contabilitatea primăriei din Vladimir.Situația complicată de la Vladimir pare că nu a fost comunicată DSP Gorj, deoarece, miercuri, niciun salariat nu a fost izolat la domiciliu, de asemenea, vestea proastă nu a ajuns la urechile pensionarilor care au intrat în contact cu aceasta.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here