Artişti de top la Festivalul Berii de la Târgu-Jiu

763

Târgujienii şi gorjenii dornici de distracţie pot alege să asculte muzică şi să se delecteze cu grătare, mici şi bere la Festivalul Berii care va debuta la Târgu-Jiu săptămâna viitoare.

Ediţia din acest an a evenimentului va începe pe 18 august şi se va încheia pe 24, cu mai multe spectacole. Ca şi în anii trecuţi, Festivalul Berii va avea loc pe Insuliţa de pe Jiu şi va aduna zeci de comercianţi, dar şi sute de persoane care vor să asculte muzică bună. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, în seara zilei de 22 august, vor avea loc două spectacole folclorice, unul de la orele 19:00 susţinut de Ansamblul „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă, şi un altul la orele 21:00 susţinut de artiştii Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. De asemenea, seara zilei de duminică, 24 august, va fi dedicată tinerilor şi iubitorilor de muzică dance şi pop, pe scena amplasată pe Insuliţa de pe Jiu urmând să urce Oana Radu, Alina Eremia, What’s UP, DJ Sava & Raluka.
Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, spune că pentru Festivalul Berii din acest an, nu s-au alocat bani de la bugetul local, spectacolele urmând să fie sponsorizate de firmele Pepsi şi Timişoreana.
Comercianţii, aşteptaţi pe Insuliţă

În perioada următoare, reprezentanţii autorităţii locale târgujiene vor trece la  amenajarea pe Insuliţă a spaţiului unde comercianţii veniţi din judeţ şi nu numai îşi vor prezenta mărfurile. Ca şi anul trecut, taxa este aceeaşi şi anume de 9 lei/metru pătrat pe zi, fiind aşteptaţi la Festivalul Berii terase mari unde să se servească grătare şi băuturi, dar şi mici comercianţi care să comercializeze dulciuri, jucării, produse de marochinărie.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here