Artiști de seamă, în weekend, la Zilele Minerului în Motru! Daniela Gyorfi, Minodora, Formația Azur și Olguța Berbec, pe afiș

722

Motrenii îmbracă, în weekend, hainele de sărbătoare! În municipiu se sărbătoresc, pe parcursul a trei zile, cu mare fast, Zilele Minerului. Evenimentul poartă amprenta Organizației Culturale PORDAMPI din Timișoara, care a pus totul la punct în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Motru. La finalul evenimentului, organizația timișoreană va face donații la două cazuri sociale din localitate.

Festivalul ,,Uniți prin cântec”, organizat de Zilele Minerului la Motru, totodată, spectacol caritabil, îi va aduce pe scenă în fața motrenilor, vineri, pe artiștii de muzică populară: Ionuț Tudorescu, Claudia Torop, Olguța Berbec, Georgiana Bîrsac, Luminița Istodor și Nicoleta Lătărețu. A doua zi, spectacolul de folk, rock, pop și muzică ușoară va fi prezentat de Crina Torop, iar în fața publicului vor cânta; Mircea Rusu Band, Daniela Gyorfi, Minodora Lamaxim, Formația Azur care îl are invitat special pe Ioan Doru Bănățean.Duminică, muzica populară și sârbească va încheia sărbătoarea. Spectacolul îi are pe afiș pe Ion Drăgan, Octavia Hetea, Sorin Pepa, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Miriana Iovicin, Maria Spânu și Gheorghe Luca. Totul se va încheia cu un foc de artificii. Zilnic, la dispoziția tinerilor și a copiilor va fi deschis un parc de distracții.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here