Arteră pietonală din Motru, reabilitată prima dată după trei decenii

1329

O arteră pietonală din Motru, care nu a mai fost reabilitată de câteva decenii, fiind o povară pentru locuitorii municipiului care treceau pe acolo cu cărucioarele dar și pentru persoanele vârstnice, care se împiedicau deoarece aceasta era foarte avariată și denivelată, a intrat de astăzi în modernizare.

Practic, este vorba de o alee din zona Micro 2 a orașului care face legătura spre Poliția Municipală, Finanțe, Școala Gimnazială nr.2, Stadion și Liceul Tehnic Motru, unde zilnic mii de persoane erau nevoite să ocolească bălțile, gropile, denivelării dar și să se încalțe adecvat pentru a nu se împiedica în vechea arteră.

Oamenii își luaseră gândul că acest trotuar va fi vreodată reabilitat, făcând zeci de solicitări, ani la rând,autorității ocale.

Acum o parte dintre cetățeni și-au văzut visul cu ochii, mulți văzând de la fereastra imobilelor această lucrare și apreciază faptul că administrația locală a reușit în scurt timp să demareze această lucrare.

Banii sunt de la bugetul local și în funcție de vreme se încearcă finalizarea acestei artere în următoarele două zile.

De altfel, primarul Cosmin Morega a depus pe programul Anghel Saligny și reabilitarea arterei de circulație(drum) din aceasta zonă dar și artera pietonală de pe canalul termic al SC UATAA.

La Motru se lucrează în prag de iarnă ca și cum ar fi vara, încercând să se urgenteze finalizarea ori avansarea celor peste 13 șantiere din localitate.

Oriunde mergi în municipiul Motru și în satele componente se găsesc, acum, utilaje și muncitori care lucrează, cetățenii fiind mulțumiri și uimiți că astfel de imagini nu au mai fost văzute încă din anii 1970, când în Motru au început să apară zecile de blocuri, alei, instituții etc..

2 COMENTARII

  1. Cele „13 șantiere” sunt pe proiectele fostului primar Gigel Jianu ,un ziar corect ar specifica asta .
    Actualul primar nu a făcut niciun proiect.
    Nici măcar aceasta alee, cu care se impuneaza Apropo, timp de 12 ani a condus primăria tot un pesedist . Dl Morega lasă să se înțeleagă ca a fost degeaba primar
    Dar cum voi sunteți de serviciu la fundul fam Morega ,e de așteptat, nu i asa ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here