Armata îşi deschide porţile pentru elevi

350

Săptămâna viitoare, elevii gorjeni vor avea posibilitatea de a admira armamentul şi muniţia de infanterie, precum şi tehnica de artilerie terestră şi antiaeriană din dotarea armatei române. Asta în cadrul evenimentului „Armata – O şcoală altfel”, organizat de către Unitatea Militară nr. 01541 Târgu-Jiu şi Biroul de Informare Recrutare din Centrul Militar Judeţean Gorj. Tot atunci, elevii vor avea şi ocazia de a afla mai multe despre cariera militară.

Garnizoana Târgu-Jiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, desfăşoară în data de 11 aprilie 2014, între orele 10:00-14:00, evenimentul „Armata – O şcoală altfel”.
Activitatea este organizată de către Unitatea Militară nr. 01541 Târgu-Jiu şi Biroul de Informare Recrutare din Centrul Militar Judeţean Gorj, în scopul consolidării parteneriatului interinstituţional, întâmpinarea nevoii de cunoaştere de către tânăra generaţie a instituţiei militare, promovarea imaginii Armatei României şi a carierei militare, la punctul de control-acces al cazărmii din Str. Calea Bucureşti, nr. 5. Cu această ocazie, se va organiza un atelier de prezentare a armamentului şi muniţiei de infanterie, precum şi a tehnicii de artilerie terestră şi antiaeriană din dotarea armatei române.
În cadrul expoziţiei de armament, muniţie şi tehnică militară, Biroul de Informare Recrutare, din cadrul Centrului Militar Judeţean Gorj, va organiza un atelier de promovare a  carierei militare.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here