Armata angajează soldați profesioniști. Locurile vacante în Gorj

2079

Ministerul Apărării Naţionale continuă recrutarea pentru posturile de soldați/gradați profesioniști. Înscrierea candidaților se poate face până pe data de 24 noiembrie 2023. Pentru această serie sunt disponibile 1.650 de posturi, din care 39 sunt în județul Gorj.

Pe toată durata pregătirii în Centrele de instruire, se oferă gratuit cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile desfăşurate pe timpul pregătirii oferă perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.
„Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Gorj, activitatea de recrutare se desfăşoară astfel: pentru cele 39 de posturi din județul Gorj, de către unitatea militară beneficiară (U.M. 01063 Târgu Jiu); pentru posturi din alte județe, de către biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Gorj, situat în Târgu Jiu, bulevardul Republicii, nr. 13, de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.00 și marţi între orele 08.00-18.00. Detalii suplimentare se pot obţine la telefonul 0253/215.563 şi de pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutaremapn.ro sau pagina oficială de Facebook, Centrul Militar Județean Gorj”, anunță Centrul Militar Județean Gorj.
Cei care vor să devină soldaţi profesionişti trebuie să aibă vârsta între 18 ani împliniţi la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniţi la data finalizării programului de instruire. În plus, trebuie să fie absolvenţi cel puţin ai primilor 2 ani de studiu din învățământul secundar superior (10 clase). Candidaţii care optează pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu” trebuie să dețină permis de conducere auto categoriile B şi C.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here