Aristică Paicu: „Nu are rost să candidez pentru un alt partid”

254

aristica paicuPrimarul comunei Băleşti are o serie de proiecte în derulare drept pentru care nu va renunţa să candideze pentru un nou mandat de edil la alegerile locale din vara anului viitor.

Aristică Paicu se află la cel de-al doilea mandat de primar al comunei Băleşti, fiind membru PSD. Acesta a declarat sus şi tare că la anul va candida pentru acelaşi post deoarece este păcat ca proiectele sale să fie finalizate de un alt primar. „Mai candidez şi la anul, dar de partea mea şi a partidului. Nu are rost să candidez pentru un alt partid deoarece sunt dezamăgit. Nici alţii nu sunt mai breji. Consider că din 2004 încoace au făcut foarte multe pentru comună”, a declarat Paicu. Edilul are o serie de proiecte pentru Băleşti, iar cel ce va fi încheiat până la finele acestui an este realizarea unui parc în faţa primăriei. „Este un proiect de 8,8 miliarde ROL, obţinut pe fonduri de la Administraţia Fondului de Mediu. Tot pe aceleaşi fonduri vrem să demarăm un proiect pentru neutralizarea acţiunii nitraţilor şi nitriţilor, a cărui valoare va fi de circa 8,5 miliarde de lei vechi”, a mai spus Aristică Paicu.

Susţinut de parlamentarii pesedişti

Pentru toate proiectele derulate în ultimii ani pe fonduri guvernamentale, primarul din Băleşti spune că a avut susţinerea parlamentarilor Toni Greblă şi Vasile Popeangă. Spre deosebire de alţi primari care s-au plâns că parlamentarii PSD nu i-au ajutat cu mare lucru, Paicu primaria-balestispune că cei doi au făcut nenumărate interpelări deoarece existau întârzieri la plata unor lucrări care s-au executat în comuna Băleşti. „Mereu au urmărit proiectele ce vizau dezvoltarea comunei Băleşti, iar telefonic ne auzim cam din trei în trei zile. Şi atunci când ei vin în Gorj, merg la birourile lor spre a mai discuta despre starea comunei”, a precizat primarul. Singurul lucru cu care nu se poate mândri este că de ani de zile a dorit şi a solicitat finanţare pentru realizarea unei săli de sport în comună. „Am 8.500 de locuitori şi zece sate. Consider că ar fi trebuit să primim bani pentru sala de sport deoarece sunt şi comune mai mici care deja au o sală fiind atât de necesară elevilor comunei, profesorilor dar şi oamenilor care doresc să aibă condiţie fizică”, a adăugat Aristică Paicu.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here