Arestaţi pentru furturi de pe șantierele unor firme din Austria

170

Şase persoane, pe numele cărora autorităţile austriece au emis mandate europene de arestare, au fost depistate, aseară, de poliţiştii din Olt.

“Pe numele a şase persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani, din județul Olt, autorităţile austriece au emis mandate europene de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi sustras unelte depozitate în containere aflate pe șantierele unor firme de construcții din Austria, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300.000 de euro.

Magistrații Parchetului Curții de Apel Craiova au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor şase persoane, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Astăzi, cei şase urmează să fie prezentați Curții de Apel Craiova, cu propunere de arestarea preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Austria”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române. (L.F.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here