Arestat preventiv pentru tentativă de omor

363

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Bolboşi, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, după ce la sfârşitul lunii trecute a lovit un consătean cu pumnii şi picioarele în zona capului până l-a băgat în spital.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 26 august, în faţa unui bar din satul Ohaba-Jiu. Gelu Alexandru Ciciu, un bărbatul în vârstă de 30 de ani din comuna Bolboşi, s-a îmbătat şi a luat la bătaie un consătean, pe care l-a lovit în cap cu pumnii şi picioarele. Victima, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a ajuns la spital în urma loviturile primite iar tânărul a fost reţinut de poliţişti, iniţial pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Zilele trecute însă procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva acestuia pentru tentativă de omor calificat. „La data de 5 septembrie a.c., continuând cercetările în cazul privind pe C.G.A., de 30 ani, din comuna Bolboşi, reţinut de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, constatat în aceea că, în seara zilei de 26 august a.c., aflându-se în apropierea unui bar din satul Ohaba-Jiu, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, a lovit un bărbat de 57 ani, în zona capului, cu pumnii şi picioarele şi având în vedere raportul medico-legal emis de S.M.L. Craiova, prin care s-a constat că leziunile provocate victimei i-au pus în primejdie viaţa, dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. La aceeaşi dată, poliţiştii l-au condus pe suspectul C.G.A., la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, împotriva acestuia fiind pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat”, a spus Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
Tot în cursul zilei de 5 septembrie, Ciciu a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Gorj, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.
Roxana Lupu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here