Arestat pentru tâlhărie

210

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Turburea, a ajuns după gratii după ce a tâlhărit o bătrână de 74 de ani. Tânărul a smuls pur şi simplu lănţişorul de aur de la gâtul bătrânei care se deplasa liniştită pe o stradă din Târgu-Jiu. A fost însă prins înainte de a apuca să părăsească municipiul.

Marin Vătuiu, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Turburea, a fost reţinut săptămâna trecută, după ce a smuls unei bătrâne de 74 de ani lănţişorul de aur de la gât. „În data de 26 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu l-au identificat şi reţinut pe V.M., de 24 de ani, din comuna Turburea, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Din probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Târgu-Jiu au stabilit faptul că suspectul, în după-amiaza zilei de 23 iulie a.c., în jurul orelor 14:10, i-a smuls unei femei în vârstă de 74 ani, care se deplasa pe str. Aleea Garofiţei din municipiu, lănţişorul din aur, evaluat la suma de 900 de lei, pe care acesta îl purta la gât”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Poliţiştii de investigaţii criminale au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, tânărul fiind prezentat vineri,cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu. Cu această ocazie, magistraţii au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.
Suspectul a fost reintrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, oamenii legii continuând acum cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului, mai ales că tânărul nu este la prima infracţiune de acest fel, el mai fiind condamnat pentru furt.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here