Arestat pentru tâlhărie

264

Un tânăr de 20 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reținut, vineri, de polițiști, sub acuzația de tâlhărie. Anchetatorii susțin că victima acestuia a fost un muncitor care mergea la serviciu în momentul comiterii faptei. Suspectul are antecedente penale.
„Vineri dimineața, tânărul de 20 de ani, prin folosirea forței, ar fi deposedat de telefonul mobil și un rucsac cu bunuri personale, un localnic de 37 de ani, care se deplasa spre locul de muncă. Bunurile au fost recuperate de polițiști și restituite părții vătămate”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
După audieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au decis ca suspectul să fie prezentat în fața instanței cu propuneri legale.
„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ghinea Fernand, cu antecedente penale, pe o perioadă de 30 de zile. Cu drept de contestaţie”, a stabilit Judecătoria Târgu-Jiu. Bărbatul a atacat hotărârea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here