Arestat după ce a lovit un poliţist cu scândura în cap

139

Picture 175Un bărbat de 58 de ani, care a agresat un agent de poliţie în timp ce acesta îşi îndeplinea îndatoririle de serviciu, a fost reţinut de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav.

Iniţial, suspectul a fugit de la faţa locului încercând să se sustragă cercetărilor, însă poliţiştii l-au depistat la scurt timp, l-au imobilizat şi l-au condus la sediul unităţii de parchet.

Un pensionar din comuna Negomir a primit mandat de arestare pentru 20 de zile după ce a lovit un poliţist cu scândura. Constantin Blidaru (58 de ani), fost electrician la EM Jilţ, a avut un conflict cu un alt consătean pe care îl acuza că i-a intrat cu gardul pe proprietatea sa, acesta din urmă sesizând Postul de Poliţie Negomir. Ca urmare a sesizării, la faţa locului s-a deplasat un agent de poliţie din cadrul postului de poliţie amintit. Intervenind pentru aplanarea altercaţiei dintre cele două persoane, care degenerase şi care avea loc pe drumul sătesc, în faţa locuinţei apelantului, agentul s-a ales cu trei copci după ce a fost lovit cu o scândură, în zona capului şi a antebraţelor. Imediat după ce a comis agresiunea, suspectul a fugit de la faţa locului. Agentul a fost transportat la o unitate medicală pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Pentru căutarea şi depistarea suspectului agresiunii, în zonă au ajuns imediat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Gorj. După câteva ore de căutări, în jurul orelor 00:30, suspectul care se sustrăgea cercetărilor, a fost prins de către poliţişti. Poliţiştii l-au imobilizat şi condus pentru continuarea cercetărilor, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

20 de zile de arest

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea lui Constantin Blidaru pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav. Tribunalul Gorj l-a condamnat ieri pe Constantin Blidaru la 20 de zile de arest.

Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here