Aproximativ 140 de locuri de muncă la Dedeman Târgu-Jiu

2371

Dedeman a început seria angajărilor pentru magazinul din Târgu-Jiu, aflat încă în construcţie. Persoanele interesate de un loc de muncă în cadrul companiei pot depune CV-uri, în acest sens, până pe 31 august 2014.

Picture 3808Dedeman va angaja în perioada următoare aproximativ 140 de gorjeni pentru magazinul pe care îl va deschide la Târgu-Jiu. Se vor face angajări pentru următoarele posturi: agenți de securitate, casieri, femei de serviciu, funcționari informații clienți, lucrători gestionari, manipulanți mărfuri, operatori dispecer sisteme de monitorizare, operator introducere date în calculator, șoferi, stivuitori și 80 de vânzători. CV-urile se pot depune pe site-ul firmei Dedeman sau la sediul AJOFM Gorj. În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare şi gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădină, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.
Andrada Bărăitaru

19 COMENTARII

 1. Am stat ultimi 7 ani in Bucuresti si acum sant in Munchen.Nicaeri nu este ca acasa ,mas intoarce dar nu sant genul sa pun cv apoi sa astept luni poate ani o felie de paine.Prefer sa plec acolo unde sa cere de munca nu unde sa trimiti mii de cv uri ale napastuitilor la o loterie.Eu nam intrat niciodata in acest joc.Cine vrea sa ma angajeze sa o faca fara cv si fata in fata.Am vechime ca agent paza dar si politie locala 3 ani.Nu ma dau inapoi nici de la munca curatenie sau manipulant,accept proba,tel 0760761334 eventual cu interior de Germania.

 2. Sa fim seriosi este doar o loterie cu dedemanul ,nu mai pompati atat cu malul asta,in 25 de ani economic nu sa realizat mai nimic in targujiu si in gorj,nu tu sere,nu tu ferme,sa nu mai spun de linii de productie,mici fabricute ,sa visat mereu la investitori straini nimic pe cont propriu local exceptand bani aruncati in parcuri,reamenajari ,bani ce nu se vor multiplica niciodata sa nu mai zic imediat dupa terminarea lor.Nebunia continua cu stadioane ,pasaje,pasarele.Va spun ceva ,daca nu faceti o pasarela sau un stadion pe luna gorjul nu o sa aiba productivitate economica.Sper sa nu o luati in serios era doar o ironie,judetul se va dezvolta doar prin productie din bani propri nu asteptand para malaiata la straini ,productie maziva si externalizarea acesteia.Restul mall,stadion,parcuri,pasaje,festivaluri,sant doar ineptii,abjectitati

 3. buna ziua.as dori si eu un loc de munca ,stau acasa de 3 ani .am 10clase si profesionala terminata.am 2 calificari una de ambalator si de ingrijitor[femeie de servici].am lucrat la o firma timp de aproape 10 ani ca femeie de servici ,i.am 43 de ani ,locuiesc in tg-jiu zona C.A.M.nr de tel 0760905771astept un raspuns de la dumneavoastra .
  VA MULTUMESC

 4. Buna Ziua as dori un loc de munca , stau acasa de 1 an. am 12 clase si liceu am 1 calificare am lucrat in cariera aproape 17 ani, am 44 ani, locuiesc in matasari, zona matasari, nr telefon 0768271442 astept un raspuns de la dumneavoastra. VA MULTUMESC

 5. Buna ziua ! doresc sa ma angajez am 24 de ani sunt din tg-jiu am terminat facultatea constantin brancusi ,domeniul drept in 2013 ,sunt o fata serioasa ,sociabila ,curata ,responsabila ,dispusa la program prelungit .Va multumesc ! Nr de telefon 0764424320

 6. Aş dori şi eu un loc de muncă.
  Am lucrat doi ani – agent de pază , am permis de conducere categoria B, am cunoştinţe temeinice de limba engleză, de calculator.
  Ma puteti gasi la nr de tel 0762040550, vă mulţumesc.

 7. va rog sa ma contactati pentru femeie de servici la nr de tel 0785187202 .va rog am urgenta nevoie de un loc de munca . sa ma alegeti , iar eu voi depune un CV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Buna ziua vreau si eu un loc de munca stabil mam saturat sa ma tot duc sa caut loc de munca majoritatea vrea contracte pe 4 ore si muncesti 8 ore rog seriozitate Ca femeie de servic va multumesc stau in bucuresti salajan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here