Aproape 6.200 lei, din taxa de intrare a maşinilor în curtea SJU

141

Taxa de intrare a autoturismelor în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu se dovedeşte a fi destul de profitabilă. În ultimele trei luni de zile la bugetul unităţii s-au adăugat 6.180 lei, din încasarea acestei taxe.

La începutul verii, a intrat în vigoare taxarea cu 10 lei a fiecărui autoturism care intră în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Încă de atunci, conducerea unităţii sanitare spunea că deşi există şi opinii împotriva acestei taxe, ea va rămâne valabilă. Decizia se pare că a fost una înţeleaptă, dat fiind faptul că de la instituirea ei şi până acum s-au încasat aproape 62 milioane lei vechi. „În trei luni s-au încasat 6.180 lei. Pe luna iunie s-au strâns 1.510 lei, pe iulie – 2.350 lei şi pe august 2.230 lei”, a menţionat Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Prin urmare, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, taxa de intrare cu maşina în curtea unităţii s-a dovedit extrem de eficientă. Cu banii rezultaţi în urma colectării acestei taxe se vor amenaja parcări la toate cele trei locaţii ale spitalului. Tocmai de aceea, conducerea SJU Târgu-Jiu spune că taxa rămâne valabilă. „Orice ar fi, taxa de intrare în curtea spitalului rămâne valabilă, pentru că ea a fost stabilită în comitetul director”, confirmă Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here